jueves, 15 de septiembre de 2011

Presentació Oficial de l'ORGANITZACIÓ DANSAIRE DE SITGES

HA LLEGADO EL GRAN DÍA. Por fin presentaremos formal y oficialmente este proyecto que tanto nos ilusiona. Y contaremos con el apoyo del Ayuntamiento de Sitges. Este soporte institucional es importantísimo para seguir avanzando en la consolidación de la Organización.

La noticia en http://www.sitges.cat/

Miquel Forns inaugura aquest dissabte a les 18.00 hores l'acte de presentació de l'Organització Dansaire de Sitges a l'Edifici de l'Escorxador. Durant l'acte es farà una representació de "Al llac del romaní" amb coreografia de Josep Lluís Pérez i música d'Eduardo García Alonso.
Sitges és històricament una vila lligada estretament amb el món de l'art i de la cultura. L'Organització Dansaire de Sitges engloba un ampli ventall de tendències amb l'objectiu de recuperar, mantenir i difondre la dansa tradicional popular catalana.
La proposta de l'Organització Dansaire és fusionar tradició amb danses de nova creació dibuixant línies físiques amb cada moviment, creant art a partir de precisió i ritme.
L'Organització Dansaire de Sitges vol portar el seu treball arreu Catalunya i a l'estranger.

L'Organització en Penedesfera

Es presenta l’organització dansaire de Sitges

Dissabte a les 17:30h a l’Escorxador es presentarà l’organització dansaire de Sitges, col.lectiu que te com a finalitat la promoció i difusió de la dansa amb una nova projecció i creació mixta dins l’àmbit de la dansa regional, clàssica i contemporània. En parlem amb el seu director artístic, Josep Lluís Pérez.
Escolteu-lo

No hay comentarios:

Publicar un comentario