lunes, 19 de septiembre de 2011

Sitges ja té Organització Dansaire

El passat dissabte 17 de setembre el alcalde Miquel Forns va presentar oficialment a l'Edifici de l'Escorxador aquesta iniciativa que ens proposa un repertori de creació trencant les fronteres entre estils i marcant una renovació coreogràfica en el marc dels dansaires catalans. El suport institucional és de vital importància per consolidar un projecte que té entre els seus objectius aprofundir en l'estudi de les nostres arrels culturals i estimular l'interès pels valors de la tradició sense perdre de vista la riquesa que suposa la innovació i la fusió d'estils dins de la dansa. Aquest nou llenguatge coreogràfic i escenogràfic pot aportar un important fita des de Sitges en la tasca d'universalitzar la personalitat històrica, cultural i patrimonial de Catalunya.
A la taula de presentació també van estar la presidenta de l'Organització, Aurora Carbonell i el seu Director Artístic, Josep Lluís Pérez que van explicar l'origen, els objectius i la il·lusió de tots aquells que ja han iniciat la seva singladura en aquest projecte. A l'acte també van assistir Mireia Rossell, Regidora de Cultura i Magí Almirall, Regidor de Tradicions i Festes. Com a colofó, l'acte va culminar amb un pas de deux coreografiat i ballat pel mateix Josep Lluís Pérez i la ballarina Yolanda Pérez. que va acabar de convèncer a alguns dels presents per inscriure en el cos de ball de l'Organització.
Lola Cañete
Responsable de Comunicació
Organització Dansaire de Sitges


Tots aquells interessats en l'Organització Dansaire de Sitges, poden enviar un correu electrònic a org.dansaire.sitges@gmail.com / dansairedesitges@gmail.com o trucar al telèfon 657 03 38 60.

No hay comentarios:

Publicar un comentario